.

.

01 02 015 О‑ Асортиман, O‑ Заптивки Отпорни на Топлина за алатни машини Автомобили Agricultura

01 02 015 О‑ Асортиман, O‑ Заптивки Отпорни на Топлина за алатни машини Автомобили Agricultura

Мислење на купувачите:

DEN 792.00
Износ
Залиха

Направени од премиум нитрилна гума, тоа има силен отпор на нафта, триење и топлина.Се користи за запечатување меѓу делови, погоден за алатни машини, автомобили, санитарија, итн.Совршена да се користи за да се спречи протекување, додека се работи со водовод, хидраулика, воздух и гас конекции.Произведени за да се исполнат стандардната спецификација, строго ги следат фабрика за контрола на квалитетот.Вкупно 740pcs запечатување O‑прстени, вклучувајќи 24 спецификации, ги задоволат вашите различни потреби.Функција : 1. Вкупно 740pcs запечатување O‑прстени, вклучувајќи 24 спецификации, ги задоволат вашите различни потреби.2. Направени од премиум нитрилна гума, тоа има силен отпор на нафта, триење и топлина.3. Се користи за запечатување меѓу делови, погоден за алатни машини, автомобили, санитарија, итн.4. Совршена да се користи за да се спречи протекување, додека се работи со водовод, хидраулика, воздух и гас конекции.5. Произведени за да се исполнат стандардната спецификација, строго ги следат фабрика за контрола на квалитетот.Спецификација : Предмет Тип : O-Rings Material : Нитрилна Rubber Quantity : 740pcs Including : 6 x 1.5 mm/0.24 x 0.06 во (50pcs)x 6.5 1.5 mm/0.26 x 0.06 во (50pcs)7 x 1.5 mm/0.28 x 0.06 во (50pcs)8 x 1.5 mm/0.31 x 0.06 во (50pcs)9 x 1.5 mm/0.35 x 0.06 во (50pcs)10 x 1.5 mm/0.39 x 0.06 во (50pcs)11 x 1.5 mm/0.43 x 0.06 во (50pcs)12 x 1.5 mm/0.47 x 0.06 во (50pcs)13 x 1.5 mm/0.51 x 0.06 во (50pcs)14 x 1.5 mm/0.55 x 0.06 во (30pcs)15 x 1.5 mm/0.59 x 0.06 во (30pcs)16 x 1.5 mm/0.63 x 0.06 во (30pcs)17 x 2.4 mm/0.67 x 0.09 во (20pcs)18 x 2.4 mm/0.71 x 0.09 во (20pcs)19 x 2.4 mm/0.75 x 0.09 во (20pcs)20 x 2.4 mm/0.79 x 0.09 во (20pcs 21 x 2.4 mm/0.83 x 0.09 во (20pcs)22 x 2.4 mm/0.87 x 0.09 во (20pcs)23 x 2.4 mm/0.91 x 0.09 во (20pcs)24 x 2.4 mm/0.94 x 0.09 во (20pcs)25 x 3.1 mm/0.98 x 0.12 во (10pcs)26 x 3.1 mm/1.02 x 0.12 во (10pcs)27 x 3.1 mm/1.06 x 0.12 во (10pcs)28 x 3.1 mm/1.1 x 0.12 во (10pcs)за Апликација : да се Користи помеѓу делови, широко се користи во алатни машини, автомобили, санитарна опрема, земјоделски машини, разни инструменти и мерна опрема.Пакет Листа : 1 Кутија од О-Прстени (740pcs).

Декларирани својства

Item Type:
O-Rings
Material:
Nitrile Rubber
Quantity:
740pcs
Including:
6 x 1.5mm/0.24 x 0.06in (50pcs) :
6.5 x 1.5mm/0.26 x 0.06in (50pcs) :
7 x 1.5mm/0.28 x 0.06in (50pcs) :
8 x 1.5mm/0.31 x 0.06in (50pcs) :
9 x 1.5mm/0.35 x 0.06in (50pcs) :
10 x 1.5mm/0.39 x 0.06in (50pcs) :
11 x 1.5mm/0.43 x 0.06in (50pcs) :
12 x 1.5mm/0.47 x 0.06in (50pcs) :
13 x 1.5mm/0.51 x 0.06in (50pcs) :
14 x 1.5mm/0.55 x 0.06in (30pcs) :
15 x 1.5mm/0.59 x 0.06in (30pcs) :
16 x 1.5mm/0.63 x 0.06in (30pcs) :
17 x 2.4mm/0.67 x 0.09in (20pcs) :
18 x 2.4mm/0.71 x 0.09in (20pcs) :
19 x 2.4mm/0.75 x 0.09in (20pcs) :
20 x 2.4mm/0.79 x 0.09in (20pcs :
21 x 2.4mm/0.83 x 0.09in (20pcs) :
22 x 2.4mm/0.87 x 0.09in (20pcs) :
23 x 2.4mm/0.91 x 0.09in (20pcs) :
24 x 2.4mm/0.94 x 0.09in (20pcs) :
25 x 3.1mm/0.98 x 0.12in (10pcs) :
26 x 3.1mm/1.02 x 0.12in (10pcs) :
27 x 3.1mm/1.06 x 0.12in (10pcs) :
28 x 3.1mm/1.1 x 0.12in (10pcs) :
Application:
Used to between parts, widely used in machine tools, automobiles, sanitary ware, agricultural machinery, and various instruments and measuring equipment.
Package List:
1 Box of O-Rings (740pcs) :

Најдобри предлози