.

.

Автомобилот Термометар , EC98 Дигитален LED Автомобил Автомобилот Термометар Voltmeter Мерач Тестер на Напон со текот на Времето Функција

Автомобилот Термометар , EC98 Дигитален LED Автомобил Автомобилот Термометар Voltmeter Мерач Тестер на Напон со текот на Времето

Мислење на купувачите:

DEN 470.16
Износ
Залиха

Кога температурата е под 1 ¡æ, ice предупредување шема се пали.Систем кој може да се префрлате помеѓу 12 или 24 часа за да се прикаже времето.Кога температурата е под 1 ¡æ, ice предупредување шема се пали.Кога температурата е под 1 ¡æ, ice предупредување шема се пали.Кога температурата е под 1 ¡æ, ice предупредување шема се пали.Кога температурата е под 1 ¡æ, ice предупредување шема се пали.Кога температурата е под 1 ¡æ, ice предупредување шема се пали.Голем LED екран точно може да го прикажува времето, тоа е лесен и практичен за употреба.Тоа може да се прикаже на температурата во внатрешноста и надворешноста на автомобилот во исто време.На мерливи температура спектар внатре и надвор од автомобилот е помеѓу минус 50 ¡æ и 70 ¡æ.

Декларирани својства

Најдобри предлози