.

.

НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА ДЕТЕКТИВ ПУЛПА-АВГУСТ 1940-МИСТЕРИЈА-КРИМИНАЛ-ДОБРА ДЕВОЈКА УМЕТНОСТ-УБИСТВО - FN/VF

НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА ДЕТЕКТИВ ПУЛПА-АВГУСТ 1940-МИСТЕРИЈА-КРИМИНАЛ-ДОБРА ДЕВОЈКА УМЕТНОСТ-УБИСТВО - FN/VF

Мислење на купувачите:

DEN 2970.00
Износ
Залиха

Ретки Почетокот на Прашањето пулпа криминал списание.Зачинета бебе со нож на овој егзотични Добра Девојка Уметност криминал покриваат од страна на Алберт Фишер.Карактеристики вклучуваат : Горила Човек, Црна Мачка, тортура, хорор, кражба, недозволено романса, убиство, пиштоли, терор, итн.Добра Девојка Уметност прашање за сериозен криминал собирач или историчар.Вознемирувачки приказни и над врвот поставени и на вистински фотографии.Депресија ера проблем со 10 проценти покрие цена.Оваа пулпа маг е над 75 години и е во голема F/VF состојба.Вие не може да се најде поубав копија.

Декларирани својства

Најдобри предлози