.

.

Оди Моќ! Overlander-E 190W Соларни Проширување Комплет

Оди Моќ! Overlander-E 190W Соларни Проширување Комплет

Мислење на купувачите:

DEN 3839.76
Износ
Залиха

Interlocking систем се овозможува едноставна инсталација дека е сигурен и безбеден.Најмоќните 12 Volt панел на пазарот.Вклучува MC4 паралелно конектори да го приклучиш во постојните Оди Моќ!сончевиот систем.Дизајниран да ја полните батериите во RV, морски, куќа и кабината апликации.Interlocking систем се овозможува едноставна инсталација дека е сигурен и безбеден.На Overlander Како вашата потреба за моќ расте, така да вашиот RV сончев систем со додавање на дополнителни модули за вашиот постоечки Соларни Колекции или дури и да го Weekender ISW и Соларни Елита полнење систем.Секој Оди Моќ!проширување комплет вклучува соларен модул, хардвер монтажа, како и проширување на конекции за да брзо да се поврзете со постоечката соларен модул на вашиот RV покрив.Сите Одат Моќ!Соларни Проширување колекции се компатибилни еден со друг - 100 w или повисоко.Оди Моќ!Проширување колекции функција MC4 конектори (мулти-контакт) за паралелно жици меѓу нашиот сончев колекции.Оваа interlocking систем се овозможува едноставна инсталација дека е сигурен и безбеден.Volt соларен панел на пазарот и овој комплет е дизајниран да брзо се поврзете со постоечка сончевиот систем кој веќе има соларен контролер.Ако имате систем кој што би сакал да се надополни со екстра 190 W на соларна, ова е за полнење да се купи.Тоа е монтирање на хардвер за да се качи на соларен панел, како и MC4 интерконекции брзо да се поврзете со постоечка соларни комплет.Овој комплет се работи најдобро со Одат Моќ!соларни колекции.Ова е најголемата 12 Volt соларен панел на пазарот и овој комплет е дизајниран да брзо се поврзете со постоечка сончевиот систем кој веќе има соларен контролер.Ако имате систем кој што би сакал да се надополни со екстра 190.

Декларирани својства

Најдобри предлози