.

.

DK: Очевидец Енциклопедија на Природата

DK: Очевидец Енциклопедија на Природата

Мислење на купувачите:

DEN 285.12
Износ
Залиха

Животни, Растенија, Восхитувачки Habitats Product Information A prehensive и динамичен водич за стотици видови на животни и растенија и живеалишта во кои тие живеат.Добиете Уникатна Перспектива на Природата!Погледнете светот низ очите на различни животни во Животно или Визија натпревар животни и растенија со нивните микроскопски слики во Неверојатни фотографии одблизу.Во-Длабочината На Информации!Повеќе од 1800 член екрани и pop-up прозорци се обезбеди богатство на детални информации!Видете и Слушнете Тајните на Природниот Свет!Искуство најубаво изречена 3 D живеалишта за да дознаете повеќе за растенија и животни кои живеат нив!Производ Features Learn како да се класифицираат растенија и animals Explore светските habitats Learn за растенијата и животните циклуси и ecosystems Study загрозени животни и се закани дека ќе habitats Windows Requirements Windows 7 Vista XP233 MHz или побрз processor128 MB RAM меморија (512 MB за Windows® Vista или 7)30 MB слободен Хард Диск space800 x 600 монитор 16-битни color16-малку Звучна Картичка и speakers CD-ROM диск или DVD-ROM-от drive Quick Time 7 (вклучени)Печатач remended .

Декларирани својства

Најдобри предлози