.

.

Recombinant Zea mays Zeamatin (Zlp) (Recombinant Протеини)

Recombinant Zea mays Zeamatin (Zlp) (Recombinant Протеини)

Мислење на купувачите:

DEN 1176.00
Износ
Залиха

Gene Name : Zlp; sip1. стрес-индуцирана protein1. Видови : Zea mays (Пченка); *Чување на Баферот : Tris-врз основа на баферот,50% glycerol.Seq Pos : 21-227. Чување : Чувајте во -20 степен В, за продолжен складирање, се зачува во -20 степен C или -80 степен C. *Извор : E Коли или Квасец или Baculovirus или Mammalian Ќелија; *Чистота : >90%; *Таг Информации : Неговата означени; *Забелешки : Повторува замрзнување и одмрзнување не е препорачливо.Продавница работи aliquots во 4 степен C до една недела.; *Seq : AAVFTVVNQC PFTVWAASVP VGGGRQLNRG ESWRITAPAG TTAARIWART GCKFDASGRG SCRTGDCGGV LQCTGYGRAP NTLAEYALKQ FNNLDFFDIS LIDGFNVPMS FLPDGGSGCS RGPRCAVDVN ARCPAELRQD GVCNNACPVF KKDEYCCVGS AANDCHPTNY SRYFKGQCPD AYSYPKDDAT STFTCPAGTN YKVVFCP; *Пристапување# : NP_001105356.1; NM_001111886.1; P33679.

Декларирани својства

Најдобри предлози