.

.

Сатенски Коса Инвеститорот, Силикони за Подобрување на Ултра Богат Живописни Бои (w/Елегантни Четка) Haircolor Боја Activator, Водород Пероксид (CG - Покриваат Сивиот - 32 оз ГОЛ

Сатенски Коса Инвеститорот, Силикони за Подобрување на Ултра Богат Живописни Бои (w/Елегантни Четка) Haircolor Боја Activator, Водород

Мислење на купувачите:

DEN 383.76
Износ
Залиха

Вклучува Елегантни Багра Апликатори Четка за лесно апликација и мешање со бои!.Сатенски Оксид Програмери се силиконски enhanced да се обезбеди оптимално сјај и климатизација за време на хемискиот услуга.Употреба на Сатен Инвеститорот кој најдобро одговара на вашата коса, се меша со Сатен Боја во богата, крем, престој-стави апликација.На силиконска база во Сатенски Инвеститорот обезбедува боја-заштита бариера за коса, влакна, што резултира во многу подолго задржување на боја.Поклопецот Сива (CG) инвеститорот има мокрење агенти кои го прават вашата посакувана боја се држат до губење на вратило овозможувајќи за подобра боја пенетрација.Покриваат Сивиот има mordents кои им овозможуваат на боја да се придржуваат до внатрешниот работата на косата многу поефикасно.Сатенски е ПОЛУ Обработка Гел е инвеститорот користи за подобрување на вашата боја и да се обезбеди убава траен сјај.Овој третман ќе трае 4 – 6 недели и е Полу-Постојани боја на косата.Тоа е безбедно да се користи на опуштена коса.Вклучува Елегантни Багра Апликатори Четка за лесно апликација и мешање со бои!Сатенски Оксид Програмери се силиконски enhanced да се обезбеди оптимално сјај и климатизација за време на хемискиот услуга.Употреба на Сатен Инвеститорот кој најдобро одговара на вашата коса, се меша со Сатен Боја во богата, крем, престој-стави апликација.На силиконска база во Сатенски Инвеститорот обезбедува боја-заштита бариера за коса, влакна, што резултира во многу подолго задржување на боја.Изборот На Инвеститорот : · 10 Волумен се користи кога боја на тонот на ѕвонење или потемна. · 20 Волумен се користи кога боја на тонот на ѕвонење или до 2 нивоа полесни. · 30 Волумен се користи кога боење до 3 нивоа на полесни. · 40 Волумен се користи кога боење до 4 нивоа на полесни.Поклопецот Сива (CG) инвеститорот има мокрење агенти кои го прават вашата посакувана боја се држат до губење на вратило овозможувајќи за подобра боја пенетрација.Покриваат Сивиот има mordents кои им овозможуваат на боја да се придржуваат до внатрешниот работата на косата многу поефикасно.Сатенски е ПОЛУ Обработка Гел е инвеститорот користи за подобрување на вашата боја и да се обезбеди убава траен сјај.Овој третман ќе трае 4 – 6 недели и е Полу-Постојани боја на косата.Тоа е безбедно да се користи на опуштена коса.

Декларирани својства

Најдобри предлози