.

.

Мост Влечете Синџир, Мали Точни Кабелот, Повлечете Синџир Фирма Ниско ниво на Бучава -25~100℃ за CNC Машина Алатка Рака за Индустриски за Гравирање Машина(D25*57, Должина 1m

Мост Влечете Синџир, Мали Точни Кабелот, Повлечете Синџир Фирма Ниско ниво на Бучава -25~100℃ за CNC Машина Алатка Рака за Индустриски

Мислење на купувачите:

DEN 2128.80
Износ
Залиха

Кабелот, Повлечете Синџир Целосно Ограден Ниско Ниво На Бучава Серија Резервоарот Towline Отстранлив Собранието.Одбраната и точни материјали се обработуваат точно, и на животниот циклус е во голема мера се прошири.Површината е сјајна и цврста, намалување на отпорот и триење со цевка, ниско ниво на бучава, како и високо‑брзина непрекинато движење.Сите материјали се најлон 66, ниска температура отпор -25℃, висока температура отпор 100℃. 1meter/0.7 метри може да се расклопуваат и комбинираат во било колку да се задоволат работа потреби.Функција : 1. Кабелот, Повлечете Синџир Целосно Ограден Ниско Ниво На Бучава Серија Резервоарот Towline Отстранлив Assembly2. Површината е сјајна и цврста, намалување на отпорот и триење со цевка, ниско ниво на бучава, како и високо‑брзина непрекинато движење.3. Сите материјали се најлон 66, ниска температура отпор -25℃, висока температура отпор 100℃.4. 1meter/0.7 метри може да се расклопуваат и комбинираат во било колку да се задоволат работа потреби.5. Одбраната и точни материјали се обработуваат точно, и на животниот циклус е во голема мера се прошири.Спецификација : Предмет Тип : Кабелот, Повлечете Синџир Материјали : Најлон 66 Purpose : Погоден за гравирање машина за CNC машина алатка рака, професионален кабел за заштита accessories Series : Ниско ниво на бучава series Length : Прибл. 0.7 метар / 2.3 ft/1m / 3.3 ft (може да се расклопуваат и составуваат на било која должина)Работна Температура : -25~100℃ Модел Внатрешна висина x внатрешна ширина/mm)(Прибл.) Надворешниот висина x Надворешниот ширина/mm(Прибл.) Радиус на вртење/Р (mm)(Прибл.) Конектор должина /mm(Прибл.) На теренот/mm(Прибл.) D25 x 25 25 x 25мм / 1 x 1in 40 x 39mm / 1.6 1.5 x во 55мм / 2.2in75mm / 3in100mm / 3.9in125mm / 4.9in150mm / 5.9in200mm / 7.9 во 52.5 mm / 2.1 во 33.5 mm / 1.3 во D25 x 38 25 x 38mm / 1 x 1.5 во 40 x 52mm / 1.6 x 2in 55мм / 2.2in75mm / 3in100mm / 3.9in125mm / 4.9in150mm / 5.9in200mm / 7.9 во 52.5 mm / 2.1 во 33.5 mm / 1.3 во D25 x 50 25 х 50мм / 1 x 2in 40 x 64mm / 1.6 x 2.5 во 55мм / 2.2in75mm / 3in100mm / 3.9in125mm / 4.9in150mm / 5.9in200mm / 7.9 во 52.5 mm / 2.1 во 33.5 mm / 1.3 во D25 x 57 25 x 57mm / 1 x 2.2 во 40 x 71mm / 1.6 x 2.8 во 55мм / 2.2in75mm / 3in100mm / 3.9in125mm / 4.9in150mm / 5.9in200mm / 7.9 во 52.5 mm / 2.1 во 33.5 mm /.

Декларирани својства

Item Type:
Cable Drag Chain 
Material:
Nylon 66
Purpose:
Suitable for engraving machine CNC machine tool arm, professional cable protection accessories
Series:
Low noise series
Length:
Approx. 0.7meter / 2.3ft/1m / 3.3ft (can be disassembled and assembled at any length)
Working Temperature:
-25~100℃
Model Inner height x inner width/mm)(Approx.) Outer height x Outer width/mm(Approx.) Turning radius/R (mm)(Approx.) Connector length /mm(Approx.) Pitch/mm(Approx.)  D25 x 25 25 x 25mm / 1 x 1in 40 x 39mm / 1.6 x 1.5in 55mm / 2.2in :
75mm / 3in :
100mm / 3.9in :
125mm / 4.9in :
150mm / 5.9in :
200mm / 7.9in 52.5mm / 2.1in 33.5mm / 1.3in  D25 x 38 25 x 38mm / 1 x 1.5in 40 x 52mm / 1.6 x 2in 55mm / 2.2in :
75mm / 3in :
100mm / 3.9in :
125mm / 4.9in :
150mm / 5.9in :
200mm / 7.9in 52.5mm / 2.1in 33.5mm / 1.3in  D25 x 50 25 x 50mm / 1 x 2in 40 x 64mm / 1.6 x 2.5in 55mm / 2.2in :
75mm / 3in :
100mm / 3.9in :
125mm / 4.9in :
150mm / 5.9in :
200mm / 7.9in 52.5mm / 2.1in 33.5mm / 1.3in  D25 x 57 25 x 57mm / 1 x 2.2in 40 x 71mm / 1.6 x 2.8in 55mm / 2.2in :
75mm / 3in :
100mm / 3.9in :
125mm / 4.9in :
150mm / 5.9in :
200mm / 7.9in 52.5mm / 2.1in 33.5mm / :

Најдобри предлози