.

.

pH Метар PCE-PH 26F од PCE Инструменти

pH Метар PCE-PH 26F од PCE Инструменти

Мислење на купувачите:

DEN 6024.00
Износ
Залиха

LC дисплеј. 1, 2 или 3-точка калибрација.Со заштитна капа.Exchangeable p H electrode.Автоматска температурна компензација.Опис Мерен опсег : - 1 .. 15 тел Точност : ± 0.01 p H Резолуција : 0.01 p H Калибрација : 1, 2 или 3 Автоматско баферот за препознавање : Да Температура мерен опсег : 0.0 .. 60°C / 32 .. 140°F Резолуција температура : 0.1°C / 0.18°F Мерење на точност на температурата : ± 1°F / 1.8°F Калибрација : 1 Општа техничка спецификација за Дигитални p H Тестер PCE-PH 26 F Температурна компензација : Автоматски 0 .. 60°C / 32 .. 140°F Оперативни услови : 0 .. 60°C / 32 .. 140°F max. 80% rh Напојување : 2 x 1.5 V AAA батерии Димензии : 185 x 40 mm / 7.3 x 1.6 во Тежина : 100 g /.

Декларирани својства

Најдобри предлози