.

.

Ротирање на Екранот Стојат, Плочата Екранот Стојат, Флуоресцентни Светлина Пластика за Накит, Мобилни Телефони

Ротирање на Екранот Стојат, Плочата Екранот Стојат, Флуоресцентни Светлина Пластика за Накит, Мобилни Телефони

Мислење на купувачите:

DEN 1588.80
Износ
Залиха

Се применува за накит, мобилни телефони, часовници, кристално украси, цигари, колачи, итн.Мали во големина и лесен во тежина, лесно да се соберат по отстранувањето на плоча капак.Флуоресцентни светлина, сончева светлина, сончева или батерија за напојување, широко апликации.Соларни полици се еколошки и можат да работат под светлината.Можете да ги користите за да се прикаже производи во прозорецот, полици, шалтери, дели полиците или подови.Четири‑двострано соларен панел обезбедува максимална светлина прием за напојување на плочата.Функција : 1. Мали во големина и лесен во тежина, лесно да се соберат по отстранувањето на плоча капак.2. Соларни полици се еколошки и можат да работат под светлината.Можете да ги користите за да се прикаже производи во прозорецот, полици, шалтери, дели полиците или подови.3. Четири‑двострано соларен панел обезбедува максимална светлина прием за напојување на плочата.4. Се применува за накит, мобилни телефони, часовници, кристално украси, цигари, колачи, итн.5. Флуоресцентни светлина, сончева светлина, сончева или батерија за напојување, широко апликации.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Ротирачки Дисплеј Stand Material : Пластични Боја : Црна Опис : Со LED светло прекинувач : може да се претвори ставки за вклучување/исклучување со една светлина switch No батеријата вклучување/исклучување : сончевата енергија може да се вози на екранот за да ги ротира преку четири вградени соларни панели, така што нема да има on/off копчето на горниот дел на батеријата ротациона база за да го запрете движењето.На начин да се контролира стоп на ротација е да се отстрани панел или battery Heat Отпорна на Температура : 80℃Ладно Отпорни на Температура : -10℃Товарот : 300 - 500 g / 10.58 - 17.64 оз(прибл.)Две Стилови / Типови на Трибини : Со / Без lights Dual Употреба : Соларна енергија или на батерии; Соларни cell Power Набавка : Флуоресцентни светлина, сончева светлина, сончева или батеријата supply Battery : 1pc АА Батерија (Не се вклучени) поле на Примена : Применливи за накит, мобилни телефони, часовници, кристално украси, цигари, колачи, сите видови на мали подароци, накит продажбата на дисплејот, екранот во продавница, прозорец, канцеларија, контра, прикажување на кабинети и други јавни места за рекламирање purposes Note : 1. Блиц : Ако beaded стил е избран на горниот дел од екранот база, ќе n.

Декларирани својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Rotating Display Stand
Material:
Plastic
Color:
Black
Description:
With LED light switch:
You can turn items on/off with one light switch
No battery on/off switch:
The solar energy can drive the display to rotates through the four built-in solar panels, so there is no on/off button on the upper part of the battery rotational base to stop the rotation. The way to control the stop of rotation is to remove the panel or battery
Heat Resisting Temperature:
80℃
Cold Resistant Temperature:
-10℃
Load Bearing:
300 - 500 g / 10.58 - 17.64 oz(approx.)
Two Styles / Types of Stands:
With / Without lights
Dual Use:
Solar energy or batteries; Solar cell
Power Supply:
Fluorescent light, solar light, solar or battery power supply
Battery:
1pc AA Battery (Not included)
Scope of Application:
Applicable to jewelry, mobile phones, watches, crystal ornaments, cigarette, cakes, all kinds of small gifts, jewelry sales display, display in the store, window, office, counter, display cabinets and other public places for advertising purposes
1. Flash:
If the beaded style is selected at the upper part of the display base, you will n

Најдобри предлози