.

.

Upstart Батеријата 4 Замена за Hoover UH30010CCA правосмукалки - Компатибилен со Hoover 302982002, AH10000, Тип П HEPA Вакуум Кеси (2-Pack, 2 Кеси по Пакет)

Upstart Батеријата 4 Замена за Hoover UH30010CCA правосмукалки - Компатибилен со Hoover 302982002, AH10000, Тип П HEPA Вакуум Кеси

Мислење на купувачите:

DEN 455.76
Износ
Залиха

Up Start Компоненти Бренд.Ова е Up Start Компоненти Бренд замена дел, НЕ е ОЕМ производ.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.Овој производ не е поврзано со било брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Up Start Компоненти.Ова е Up Start Компоненти Бренд замена дел, НЕ е ОЕМ производ.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.Овој производ не е поврзано со било брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Up Start Компоненти.

Декларирани својства

Најдобри предлози