.

.

Trane THT02440 ОЕМ Граница Вклучите - Отворете @ 180F, во Близина @ 150F, од не ' Рѓосувачки Челик ТЕРМИНАЛИ

Trane THT02440 ОЕМ Граница Вклучите - Отворете @ 180F, во Близина @ 150F, од не ' Рѓосувачки Челик ТЕРМИНАЛИ

Мислење на купувачите:

DEN 2287.20
Износ
Залиха

Американскиот Стандард / Trane OEM / Услуга Прво ОЕМ Компонента.Термостат / Граница Вклучите.Единица Специфична Компонента , НЕ Универзална / Општ Објект.Види Опис Подолу за Дополнителни Информации.Го заменува / Supersedes : THT01252 THT-01252 THT1252 THT-1252 THT2440 THT-2440 THT02440. ВИСТИНСКИ TRANE / УСЛУГА ПРВАТА КОМПОНЕНТА!ОЕМ Спецификации : ТЕРМОСТАТ; ГРАНИЦА ВКЛУЧИТЕ, се ОТВОРИ ВО 180 F, во БЛИЗИНА НА 150 F, од не ' РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ТЕРМИНАЛИ Термостат / Ограничување Switch OPEN @ 150°, во БЛИЗИНА @ 120° FReplaces & Supersedes : THT01252 THT-01252 THT1252 THT-1252 THT2440 THT-2440 THT02440 и others Commonly се Наоѓаат во : YCP024 F1 M0 AA YCP024 F1 M0 AB YCP024 F1 M0 BA YCP024 F1 M0 BB YCP036 F1 H0 AA YCP036 F1 H0 AB YCP036 F1 H0 AC YCP036 F1 H0 AD YCP036 F3 H0 AA YCP036 F3 H0 AB YCP036 F3 H0 AC YCP036 F3 H0 AD YCP036 F4 H0 AA YCP036 F4 H0 AB YCP036 F4 H0 AC YCP042 F1 M0 AA YCP042 F1 M0 AB YCP042 F1 M0 AC YCP042 F3 M0 AA YCP042 F3 M0 AB YCP042 F3 M0 AC YCP048 F1 H0 AA YCP048 F1 H0 AB YCP048 F1 H0 AC YCP048 F3 H0 AA YCP048 F3 H0 AC YCP048 F4 H0 AA YCP048 F4 H0 AB YCP048 F4 H0 AC YCP060 F1 M0 AA YCP060 F1 M0 AB YCP060 F1 M0 AC YCP060 F3 M0 AA YCP060 F3 M0 AB YCP060 F3 M0 AC YCP060 F4 M0 AA YCP060 F4 M0 AB YCP060 F4 M0 AC YCX024 G1 M0 AA YCX024 G1 M0 AB YCX024 G1 M0 BA YCX024 G1 M0 BB YCX030 F1 M0 BA YCX030 F1 M0 BB YCX030 F1 M0 BC YCX036 F1 H0 BA YCX036 F1 H0 BB YCX036 F1 H0 BC YCX036 F1 M0 BA YCX036 F1 M0 BB YCX036 F1 M0 BC YCX036 G1 H0 AA YCX036 G1 H0 AB YCX036 G1 H0 AC YCX036 G1 H0 AD YCX036 G3 H0 AA YCX036 G3 H0 AB YCX036 G3 H0 AC YCX036 G3 H0 AD YCX036 G4 H0 AA YCX036 G4 H0 AB YCX036 G4 H0 AC YCX042 G1 M0 AA YCX042 G1 M0 AB YCX042 G1 M0 AC YCX042 G3 M0 AA YCX042 G3 M0 AB YCX042 G3 M0 AC YCX048 G4 H0 AC YCY036 F1 H0 AA YCY036 F1 H0 AB YCY036 F1 H0 AC YCY036 F3 H0 AA YCY036 F3 H0 AB YCY036 F3 H0 AC YCY036 F3 H0 AD YCY036 F3 H0 AE YCY036 F3 H0 AF YCY036 F3 H0 AG YCY036 F4 H0 AA YCY036 F4 H0 AB YCY036 F4 H0 AD YCY036 F4 H0 AE YCY036 F4 H0 AF YCY036 F4 H0 AG YCY036 F4 H0 AH YCY036 G1 H0 AA YCY036 G1 H0 AB YCY036 G1 H0 AC YCY036 G1 H0 AD YCY042 F1 M0 AABRAND НОВА / OEM Американски Стандард / Trane Компонента..ова не е 10 години , вишок на објект или repackaged дел..ова е сосема нов ОЕМ Компонента со Производителот Гаранција.Дополнителни American Standard & Trane Производи Available Note : Сликите се само за илустрација.Вистински објект може да варираат.

Декларирани својства

Најдобри предлози