.

.

ZEFS--ESD Компримиран Воздух Филтер Регулаторот 1/4 3/8 1/2 Филтер за Воздух,Регулатор на Притисок Вентил LubricatorPneumatic Компресор Масло Вода Separtor BFC-2000 3000 4000 (Спецификација : 30

ZEFS--ESD Компримиран Воздух Филтер Регулаторот 1/4 3/8 1/2 Филтер за Воздух,Регулатор на Притисок Вентил LubricatorPneumatic Компресор

Мислење на купувачите:

DEN 1730.40
Износ
Залиха

Micron Одделение Филтер Елемент, Одлично Филтрирање Перформанси, Многу Подолг Живот и повторна употреба на Изводливост.НАПОМЕНА : .BFC 2000 година темата е 1/4. BFC 3000 темата е 3/8. BFC 4000 темата е 1/2. Micron Одделение Филтер Елемент, Одлично Филтрирање Перформанси, Многу Подолг Живот и повторна употреба Feasibility NOTICE : BFC 2000 година темата е 1/4 BFC 3000 темата е 3/8 BFC 4000 темата е 1/2 BFC-2000 3000 4000 1/4 Филтер за Воздух Регулатор на Притисок Вентил Lubricator Комбинација За Пневматски Компресор Масло Вода Separtor We секогаш ќе ви овозможи со нашата професионална помош, како и на задоволително ниво и брза услуга.

Декларирани својства

Најдобри предлози