.

.

Американскиот Стандард/Trane ADH3C100ACV4VAB ОЕМ Замена Термички Граница Вклучите

Американскиот Стандард/Trane ADH3C100ACV4VAB ОЕМ Замена Термички Граница Вклучите

Мислење на купувачите:

DEN 536.40
Износ
Залиха

ОЕМ Компонента.Отворете @ 180°С , Блиску @ 150°F. Види Опис Подолу за Дополнителни Информации.Го заменува / Supersedes : TDL-42359-36 T01 B3 799196383867 X13540827060 270161844507 C340366 P06 THERM-O-ДИСК INC 30 NX19 SWT1635 SWT-1635 SWT01635 и други.Американскиот Стандард / Trane ОЕМ Компонента!Спецификации : SWITCH; ТЕРМИЧКИ ГРАНИЦА ОТВОРИ 180 F, во БЛИЗИНА 150 F Дополнителни Информации : Отворена @ 180°С , Блиску @ 150°FThermal Граница Switch Replaces / Supersedes : DL-42359-36 T01 B3 799196383867 X13540827060 270161844507 C340366 P06 THERM-O-ДИСК INC 30 NX19 SWT1635 SWT-1635 SWT01635 и други.Најчесто се Наоѓаат во Следниве Модели : ADC080 C942 B2 ADC080 C942 B3 ADC080 C942 B4 ADC080 C942 B6 ADC080 C942 B7 ADC080 C942 B8 ADC080 C942 BA ADC120 C960 A0 ADC120 C960 A1 ADC120 C960 B0 ADC120 C960 B1 ADC120 C960 B3 ADC120 C960 B4 ADC1 B080 A9421 AA ADH2 B080 A942 VAA ADH2 B080 A942 VAB ADH2 B080 A9 V3 VAA ADH2 B080 A9 V3 VAB ADH2 B080 A9 V3 VAC ADH2 B080 A9 V3 VAD ADH2 B080 A9 V3 VBA ADH2 B080 A9 V4 VAC ADH2 B080 A9 V4 VBA ADH2 C100 A948 VAA ADH2 C100 A9 V4 VAA ADH2 C100 A9 V4 VAB ADH2 C100 A9 V4 VAC ADH2 C100 A9 V4 VAD ADH2 C100 A9 V4 VBA ADH3 B080 ACV3 VAA ADH3 B080 ACV3 VAB ADH2 C100 A9 V4 VBA ADH3 B080 ACV3 VAA ADH3 B080 ACV3 VAB ADH3 C100 ACV4 VAA ADH3 C100 ACV4 VAB ADHMB080 ACV3 VAA ADHMB080 ACV3 VAB ADHMB080 ACV3 VBA ADHMB080 ACV3 VBB ADHMB080 ACV3 VBC ADHMB080 ACV3 VBD ADHMB080 ACV3 VBE ADHMC100 ACV4 VAA ADHMC100 ACV4 VAB ADHMC100 ACV4 VBA ADHMC100 ACV4 VBB ADHMC100 ACV4 VBC ADHMC100 ACV4 VBD ADX080 C942 B2 ADX080 C942 B3 ADX080 C942 B4 ADX080 C942 C3 ADX080 C942 D0 ADX080 C942 D1 ADX080 C942 D2 ADX080 C942 D3 ADX080 R942 V0 ADX080 R942 V1 ADX080 R942 V2 ADX080 R942 W0 ADX080 R942 W1 ADX080 R942 W3 ADX080 R942 W5 ADX080 R942 W6 ADX100 C948 B4 ADX100 C948 B5 ADX100 C948 C0 ADX100 C948 C1 ADX100 C948 C2 ADX100 C948 C3 ADX100 C948 D0 ADX100 C948 D1 ADX100 C948 D2 ADX100 C948 D3 ADX120 C960 A0 ADX120 C960 A1 ADX120 C960 B0 ADX120 C960 B1 ADX120 C960 B3 ADX120 C960 B4 ADX1 B080 A9421 AA ADX1 B080 A9421 AB ADX1 B080 A9 H31 AA ADX1 B080 A9 H31 AB ADX1 B080 A9 H31 BA ADX1 C100 A9481 AA ADX1 C100 A9481 AB и други.Дополнителни American Standard & Trane Производи Available Note : Сликите се само за илустрација.Вистински објект може да варираат.

Декларирани својства

Најдобри предлози