.

.

8-Pack Замена за Aquaksy 10fiho Активиран Јаглерод Блок Филтер - Универзална 10 инчен Филтер Компатибилен со Aquaksy САД 10 Филтер Живеалишта - Denali Чиста Бренд

8-Pack Замена за Aquaksy 10fiho Активиран Јаглерод Блок Филтер - Универзална 10 инчен Филтер Компатибилен со Aquaksy САД 10 Филтер

Мислење на купувачите:

DEN 1487.76
Износ
Залиха

Замена за Реверзна Осмоза 10 инчен Стандард Филтер.Ова е Denali Чиста Бренд замена дел, НЕ е ОЕМ производ.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.Овој производ не е поврзано со било ОЕМ брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Denali Чиста.

Декларирани својства

Најдобри предлози