.

.

На Hillman Група 852135 Заклучување Со Т Рачка, Хром Финиш

На Hillman Група 852135 Заклучување Со Т Рачка, Хром Финиш

Мислење на купувачите:

DEN 300.00
Износ
Залиха

Замена рачка/заклучување на станбени пресек гаража врати.Пакетот вклучува инструкции, хардвер монтажа и предупредување/безбедност на информации.Цинк Умре Екипа се Справи/Челик Вратило/Хром финиш.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : НЕТОЧНИ ИНСТАЛАЦИЈА ИЛИ ОД ВРАТА НА ВРАТА ПОЗИЦИЈА МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА СЕРИОЗНИ ПОВРЕДИ ИЛИ СМРТ.Види пакет предупредувања и приложените упатства.Опис на производот Идеален како замена рачка/заклучување на станбени пресек гаража врати.Ова Заклучување "Т" се Справи со е внесено за безбедна заклучување и го заменува најстариот гаражни врати, camper и RV рачки за заклучување.Тоа е долготраен и атрактивни хром финиш и да вклучува две копчиња.Пакетот вклучува инструкции, хардвер монтажа и предупредување/безбедност на информации.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : НЕТОЧНИ ИНСТАЛАЦИЈА ИЛИ ОД ВРАТА НА ВРАТА ПОЗИЦИЈА МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА СЕРИОЗНИ ПОВРЕДИ ИЛИ СМРТ.Види пакет предупредувања и приложените упатства.Од Производителот Идеален како замена рачка/заклучување на станбени пресек гаража врати.Ова Заклучување "Т" се Справи со е внесено за безбедна заклучување и го заменува најстариот гаражни врати, camper и RV рачки за заклучување.Тоа е долготраен и атрактивни хром финиш и да вклучува две копчиња.Пакетот вклучува инструкции, хардвер монтажа и предупредување/безбедност на информации.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : НЕТОЧНИ ИНСТАЛАЦИЈА ИЛИ ОД ВРАТА НА ВРАТА ПОЗИЦИЈА МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА СЕРИОЗНИ ПОВРЕДИ ИЛИ СМРТ.Види пакет предупредувања и приложените упатства.

Декларирани својства

Најдобри предлози